040 - 45 14 69 hollvikensglas@gmail.com

Glas

Professionella glaslösningar för alla dina behov

Experter på glasinstallation och reparation

Vi är experter på att installera och reparera glas av alla slag, från det mest traditionella till det mest innovativa. Oavsett om du behöver en liten ruta eller ett stort projekt, kan vi hjälpa till. Vi tar oss an varje uppdrag med samma engagemang och professionalism, alltid med målet att överträffa dina förväntningar.

Som ett fullservice glasmästeri erbjuder vi en rad specialiteter, inklusive fönsterglas, inredningsglas och mycket mer. Vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov och stil.

Glas är ett utmärkt alternativ till kakel om du gillar att förändra ditt hem. Med glas kan du enkelt måla eller tapetsera bakom glasskivan för att förändra kökets utseende så ofta du vill. Detta ger dig friheten att experimentera med olika färger och mönster utan att behöva göra en stor investering. Men vi erbjuder mer än bara inredningslösningar. Vi har också olika lösningar för inglasningar av uterum och altaner. Varför inte förvandla din altan till en vinterträdgård? Vi kan hjälpa dig att skapa en vacker och funktionell utomhusplats som du kan njuta av året runt.

Anpassade glaslösningar för privata och företagskunder

Vi arbetar både mot privata kunder och företag, och vi är alltid redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika önskemål. Oavsett om du vill förbättra ditt hem eller din arbetsplats, kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa glaslösningar som kommer att hålla i många år framöver.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina glasprojekt. Tveka inte att kontakta oss!

Glasräcke monteras i Ljunghusen.

En glasmästare senare.

Skräddarsydd lösning av glas i trappa.

Ombyggnad av entré.

Specialdesignat växthus åt kund i Staffanstorp.

Montering av isolerglas i ödemarken.

Höllvikens Glas

Tel: 040 - 45 14 69
Mejl: hollvikensglas@gmail.com
Adress: Falsterbovägen 50, 23651 Höllviken

Öppettider:

Mån - fre: 12.00-18.00

Övriga tider är vi ute och monterar glas, men det går även bra att ringa eller mejla då.